Nyitólap Hirdetésfeladás Kapcsolat
Eladó Téglalakás, Esztergom, Petény
#712300079
59.99 millió Ft
Alapterület 90 m2,  100 m2-es telken
Szobák száma 3 szoba
Építési mód Tégla
Állapot
Emelet Földszint

További paraméterek

  • Azonnal költözhető
  • Jó közlekedéssel
  • Sürgős
  • Kilátás: Utcára
  • Fűtés: Gázkazán
  • Szintek száma: 1
  • Komfort: Dupla komfort

Részletes leírás

Két lakást egy csapásra

Megvételre kínálok Esztergomban, a Petőfi Sándor utcában két téglalakást.

A földszinti lakások a Siszler út sarán álló téglaépület utcafrontján helyezkednek el. 

Tartozik hozzájuk egy kb 100 nm-es saját használatú, elkerített udvarrész, három db zárható tároló, és két gépjármű tárolására alkalmas udvari gépkocsibeálló, melyek mind a vételár részét képezik.
Az ingatlanban rengeteg lehetőség rejlik, használható egyben, vagy két külön lakásként, de szolgáltatásra alkalmas  helyiség kialakítására is lehetőség van. A belmagasság 3 méter fölötti.
A két lakást jelenlegi tulajdonosai egybe nyitották, de egy ajtó befalazásáaval újra külön lakrésszé választhatóak.

Az egyik lakásban egy nagy méretű utcafronti szoba, egy konyha, egy zuhanyzós fürdőszoba, külön wc és egy speiz található. A másik lakrészben egy konyha, egy kádas fürdőszoba, egy konyha, és kettő szoba került kialakításra. Az egyik szobában egy fekvőgaléria növeli a hasznos lakóteret. Az ingatlan az elmúlt 10 évben folyamatos felújításon esett át, melynek során kicserélték a tetőlécezést, és a cserepeket, átrakták a kéményt, a spalettával rendelkező, fából készült dupla nyílászárókat utólag szigetelték. A szobákat laminált lappal, a többi helyiséget járólappal burkolták.

Az otthon melegéről az egyik lakrészben vegyes tüzelésű- a másikban gázkazán gondoskodik, melyek igény szerint fűthetik egyik, másik, vagy akár mindkét lakást. Ezen kívül egy hűtő-fűtő klímát is beszereltek.

A meleg vizet villanybojler szolgáltatja.

Az épület alatt egy jó állapotú, masszív pince húzódik, melynek a lakás alatti része leválasztásra került. Ugyanígy jártak el a padlás ide tartozó részével is.
Az ingatlan per- teher- és igénymentes, igényesen karbantartott, világos, egy tisztasági festés, személyre szabás után meghitt otthonává válhat leendő lakójának.
Ajánlom összeköltözőknek, gyermekes családoknak, akár két generációnak, vagy befektetőknek bérbeadás céljából.
A belvárosi elhelyezkedés, a néhány perc sétatávolságra elérhető új városi piac, üzletek, pékség, bevásárló központok, óvodák, iskolák, szolgáltatások, orvosi rendelők, kórház, gyógyszertár, mind mind hozzájárulnak a mindennapok kényelméhez.
Amennyiben hirdetésem felkeltette érdeklődését, vagy bővebb információra van szüksége, hívjon a megadott számon telefonon, vagy WhatsAppon.
Igény esetén teljeskörű bankfüggetlen hitelügyintézéssel, jogi háttérrel állunk ügyfeleink rendelkezésére.
Az ingatlan előzetes egyeztetés után a hét bármely napján megtekinthető.
Értékegyeztetéssel kisebb kertes ház, vagy földszinti lakás csere szóba jöhet.

Kapcsolat

Dinnyés Nóra Zsuzsanna

Irodavezető

Ossza meg a hirdetést:
FacebookGplusTwitter